ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

1. Όροι επιστροφής

1. Η επιστροφή της παραγγελίας σας πρέπει να γίνει εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των προϊόντων. Υποχρεούστε να αποστείλετε έγγραφη κοινοποίηση της υπαναχώρησης σας στην ακόλουθη δ/νση: αντίγραφο των πληροφοριών που κρατούμε για εσάς με πιθανή οικονομική σας επιβάρυνση, θα πρέπει να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα το οποίο θα συμπληρώσετε στην αυτοματοποιημένη φόρμα που βρίσκεται στη σελίδα «Επικοινωνία», ή επιστολή στη διεύθυνση Κύπρου 26Α, Βριλήσσια 15235 με την ένδειξη NOIKOKIRIS ONLINE SHOP ηλεκτρονικό κατάστημα.

2. Η συσκευασία να είναι άθικτη, να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης.

2. Διαδικασία επιστροφής

  1. Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
  2. Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει, ένα έγγραφο στο οποίο παραθέτετε τον λόγο για τον οποίο επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν. Eφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή, θα σας γίνεται αντικατάσταση του προϊόντος με τον ίδιο κωδικό.
  3. Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών, Κύπρου 26Α, Βριλήσσια, 15235 .

Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Σε περίπτωση λάθους της εταιρείας, όπως ελαττωματικό προϊόν, ή αποστολή λάθους προϊόντος, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν την εταιρεία.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε πως σε περίπτωση που το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ίδιου.

Τα προϊόντα προς επιστροφή θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση σε κλειστή συσκευασία και κιβώτιο.Προϊόντα που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί δεν επιδέχονται αλλαγή ή επιστροφή σε καμία περίπτωση.

Το ποσό που θα πιστωθεί το καλάθι σας μετά την επιστροφή του προϊόντος θα είναι το ανάλογο του τιμήματος που σας έχει χρεωθεί κατά την αγορά του προϊόντος, δηλαδή εάν έχετε ένα προϊόν προς επιστροφή αξίας 60€, εμείς θα πιστώσουμε το καλάθι σας με 60€ μετά την παραλαβή και τον έλεγχο του προϊόντος.